Remurere architectuur
"Gepassioneerde architectuur"
 
     
  Complete verbouwing Potkuilen te Milsbeek  
 

De verouderde woning voldeed niet aan de eisen van de nieuwe bewoners welke de woning drastisch onder handen wilden nemen zodat ze er van hun oude dag van konden genieten. De kavel heeft een vrije en open ligging wat het huis zo bijzonder maakt. Hiervan is dan ook optimaal gebruik gemaakt in het ontwerp.
Het bestaande volume kreeg twee nieuwe additionele volumes met ieder de eigen functies. Het geheel word met elkaar verbonden door de centrale berging aan de achterzijde van de woning.
het linker volume bevat de badkamer, slaapkamer en inloopkast en het rechter volume bevat de keuken, eetkamer en woonkamer. Aan de achterzijde komt ook nog een grote veranda zodat de kavel nog optimaler benut wordt.

Uitvoering: eigen uitvoering
Constructie: Christiaens advies Horst
Materialen: baksteen, staal
Datum gereed: begin 2013

 

 
 

1206 Potkuilen Milsbeek

klik hierboven voor de referenties