Remurere architectuur
"Gepassioneerde architectuur"
 
     
  Verbouwing woning Siebengewaldseweg, Bergen  
 

De woning had behoefte aan grootschalig onderhoud en dit is door de nieuwe bewoners dan ook gelijk uitgevoerd.
Het programma van eisen pastte niet in de huidige woning waardoor een optopping gerealiseerd is in de stijl van de overige bebouwing. Hierdoor kreeg de woning een vergrootte massa en werd de complete woning een geheel.
Bijna alles van de woning is verbouwd, een optopping boven de garage biedt ruimte voor een slaapkamer en een uitbreiding aan de achterzijde zorgt ervoor dat ruimtelijkheid ontstaat in relatie tot de grote tuin.
De kapconstructie van de optopping is met zichtwerk uitgevoerd waardoor de vroegere uitstraling van de woning gerespecteerd blijft.

Architect: Remurere
Uitvoering: Milbouw Bergen bv.
Constructie: ib. Wijers, Well
Datum gereed: juli 2013
Kozijnen: Houkol Bergen

 

 
 

klik hierboven voor de referenties