Remurere architectuur
"Gepassioneerde architectuur"
 
     
  Klanten Contact Centrum, Nieuw Bergen  
 

Het nieuwe Klanten Contact Centrum van de gemeente Bergen. Ontworpen door de Twee Snoeken in 's Hertogenbosch en uitgevoerd door Milbouw bergen bv.
De zeer geringe bouwtijd van maar liefs 8 weken zorgde ervoor dat een aantal procedures zoals deze normaal liepen anders aangepakt diende te worden.
Dit begon bij de maatvoering van het gehele project. Om alles binnen de tijdslimiet te laten verlopen was het nodig om alle onderdelen vanaf tekening tot op de millimeter nauwkeurig te maken want er was te weinig tijd om alles in het werk op te meten. Deze uitdaging zijn wij aangegaan en hebben de complete maatvoering voor alle overige partijen verzorgt. Zo kon de interieur bouwer in een vroeg stadium beginnen met het maken van zijn werktekeningen en kon al het hardglas van de wanden alvast gemaakt worden.
Later kwamen al deze losse onderdelen bij elkaar tot het resultaat zoals die nu door u te bewonderen is in het gemeentehuis.
Buiten de maatvoering was ik ook dagelijks op de werkvloer aanwezig om eventuele belemmeringen direct te analyseren. Indien nodig werden bepaalde onderdelen direct uitgetekend.
Op deze manier in combinatie met een goede samenwerking van alle betrokken partijen zijn we tot een goed eindresultaat gekomen en dit bijna binnen de gestelde 8 weken.

 

 
 

Doesburg

klik hierboven voor de referenties